Renovatie

slider2

 

 

 

Het Corpac Huis aan het Reitseplein in Tilburg wordt middels een grondige renovatie in zestien maanden omgetoverd tot een modern eigentijds ondernemingshuis.

Het Corpac Huis in Tilburg stamt uit 1968 naar een kenmerkend ontwerp van architectenbureau Van den Broek en Bakema. Hoewel het pand altijd goed onderhouden is voldoet het niet meer aan de eisen van de modernetijd. In het kader van duurzaamheid is gekozen voor renovatie waarbij het bijzondere karakter van het gebouw in ere gehouden wordt; de structuur en de constructie van het gebouw blijven gehandhaafd, de gevels en inrichting worden vrijwel volledig vernieuwd. Ook de huidige biodiversiteitstuin krijgt gelijktijdig met de renovatie een nieuw gezicht. Klik hier voor een sfeer impressie, en klik hier om te zien hoe het er binnen uit gaat zien.

De aanpassingen leiden naar een zeer duurzaam, comfortabel nieuw gebouw, met een aangename in- en externe beleving en optimale bruikbaarheid, levensduur en representativiteit. Gestreefd wordt naar een Breeam Excellent certificaat in het kader van duurzaamheid en een energielabel A.
Lees hier meer over de Breeam toetsing en het Breeam Ontwerpcertificaat

De ambitie is om samen met alle Uitvoerende partijen te komen tot een ondernemingshuis nieuwe stijl, dat een thuisbasis biedt aan ondernemers en hun belangenbehartigers, maar dat ook een thematisch ondernemingshuis is voor de regio Midden Brabant waar visies gedeeld worden, ideeën ontstaan en samenwerkingen gesmeed worden. Geheel in de stijl van ⿿door samenwerking worden kleine dingen groot⿿.

Volg hier de renovatie in beelden van fotograaf Carl Remmers.

Publicaties:

BD artikel maandag 9 januari 2017

 

Het Ondernemingshuis nieuwe stijl is ⿿the place to be⿿ voor organisaties, bijeenkomsten, events en overleg gericht op MKB en ondernemerschap.

De renovatiewerkzaamheden zijn gestart in mei 2015 en zullen naar verwachting in maart 2017 gereed zijn.

 

Indien u vragen heeft over de renovatie kunt u deze richten aan Hans Koense, projectmanager renovatie te bereiken met renovatie@hetcorpachuis.nl of telefoon 013 ⿿ 59 44 600.